hulptool voor u om gemakkelijk een keuze te maken uit de bijna ontelbare vakantie aanbiedingen
Vakantie of ZonVakantie Vergelijken op prijs verzorging regio accomodatie met video. Op onderstaande vergelijking kunt u op tal van diverse parameters vergelijken hoe uw vakantie er bij wie dan ook georganiseerd wordt en wat dat dan gaat kosten. Daarnaast is ook niet onbelangrijk, wat u in welk land allemaal kunt verwachten, welke bezienswaardigheden, welke tips en trips er mogelijk zijn en nog veel meer. Daarvoor hebben we een scala van 3/400 pagina’s klaar staan.

Vergelijken bestemmingen vakantie landen

Vergelijken bestemmingen vakantie landen
Deze touroperators zijn op deze bestemming in de race enkel met het item “zonvakantie” , met de voor hen meest lage prijzen, wil niet zeggen dat zij niet andere opties nog hebben. Wellicht gaat u zelf voor iets méér comfort, verzorging, periode, noem maar op. Kies dan voor de uitgebreidere vergelijking, weblink verderop. De weblink onder de prijs voert u naar de beschrijving op deze site.
[pto lowest=”zonvakantie”]
voor een meer uitgebreide vergelijking :

Bekijk wat Kreta (Griekenland) jou te bieden heeft!
Bijvoorbeeld ook : Rhodos – Kos – Kamari – Agios Gordis – Skiathos – Chersonissos – Lassi – Rhetimnon – Karpathos etc

 

Garda en het Lago di Garda in Noord Italië
top pagina

vergelijken op soort vakantieverblijf

Op vakantie naar de Algarve in Portugal; denk bijv. aan Portugal – Porto, Lagos, en ja als regio de Algarve

Ben jij opzoek naar een mooie vakantie bestemming? Kijk dan deze film en laat je overtuigen door de gastvrije Algarve.
 • Vakantie appartement
 • vakantie bungalow of vakantiehuis
 • vakantie chalet
 • Hotel voor onderweg, hotel voor langer verblijf of de volle 2 of 3 of 4 weken, of iets er tussenin
 • Pension zie ook hotel
 • Residence ( overwegend iets luxer uitgevoerd )
 • Villa ( overwegend voor wat meer bewoners, familie, vrienden, kennissen, club etc )
top pagina

verzorging of accomodatie / arrangement

Dit jaar ben ik lekker weer eens naar mijn eigen land geweest, turkije. Het was HEEEERLIJK, chek de video en geniet!

 • charterlvlucht
 • logies
 • logies met ontbijt
 • halfpension
 • halfpension plus
 • all inclusive
 • ultra all inclusive
 • volpension
 • zonder verzorging

Mooi, maar is het dat ook ? ….. lees dus bij de bestemming altijd even goed door, wat precies met de verzorging / accomodatie / arrangement bedoeld wordt en of dat ook in de vakantie bevestiging zo overkomt.
Vergelijk je dat met 30 jaar geleden, was er alleen maar sprake van logies met ontbijt, halfpension en volpension. Gelukkig betekent het nu méér keuze. Maar het gaat om uw vakantie en een goede vergelijking op de vakantie aanbiedingen !

top pagina

Vergelijking op vakantiebestemmingen met 0 t/m 5 sterren

Zorba le grec ofwel Zorba de Griek

Sterren toekenning bij vergelijking op vakantiebestemmingen is veelal gebaseerd op oordeel van organisaties, maar vaak ook op reviews van anderen, soms betrouwbaar, soms heb je er geen …. aan. Immers, ieder oordeel is afhankelijk van de omstandigheden en de voorkeuren van die ander. Het is een handreiking, maar laat het niet alleenzaligmakend zijn.
Als oud-reisleider weet ik daarnaast té goed, dat een overigens perfecte vakantie bestemming op één dat een uitschieter naar beneden maakt door een ongewenste samenloop van omstandigheden. Dan is een eenmalig review natuurlijk niet goed voor een heel seizoen.

top pagina

Vergelijken op Regio en Plaats

Kefalonia Griekenland

Natuurlijk hoort dit filter op regio en plaats erbij, landen zijn – Liechtenstein, Andorra etc uitgezonderd – té groot om keuzes op te bepalen, om goed te kunnen vergelijken.

Last but not least : filter op prijs

Zakynthos Griekenland

Kan niet missen, alles heeft altijd te maken met je (verwacht) budget en daarom is vergelijken op prijs zeker belangrijk.
Maar toch – eens een reisleider, altijd een reisleider – ook hier een kanttekening. Wanneer je ( gekozen ) vakantieverblijf het meest goedkoop is, maar nogal afgelegen van datgene wat je eigenlijk had willen zien en meemaken, ben je door vervoer en tijd toch duurder uit. Wordt het geen vakantie genieten, maar vakantiewerk. Ook leuk, toch anders.

top pagina

 

 


top pagina