ms Allegro een cruiseschip voor U ?

MS staat voor MotorSchip, en daar heb je dus niet veel meer aan, dan dat er een motor in het schip zit. Gaat ie voor – en / of achteruit. 🙂

Comfortabel vakantie houden of vieren : cruise bijvoorbeeld

Is tenslotte jaarlijks bijna,  » 21 maart ,  LENTE, volgens de zon en niet volgens de meteorologen. ’t Voelt weer warmer, de zon gaat vaker en warmer schijnen, de bollen blijven gelukkig onder de grond, maar hun bloemen sturen ze naar boven als Lentegroet en als aanmoediging om aan te sterken, er even tussen uit te gaan. De boot is aan, en U, gaat U de boot in …..  en op ?

Het inwendige van de mens en het cruiseschip

Wanneer u de loopplank opgaat , naar binnen toe, ervaart u een lounge met een bar, niet voor direct maar voor later op de reis : een dansvloer. Natuurlijk een restaurant met sfeer ingericht, voor diezelfde zon – daarnet genoemd – een zonnedek met bijbehorende ligstoelen. Er is een lift, een solarium,  een sauna en u kunt er zogenaamde wellness therapieën ondergaan. Bv MS Allegro.

Cruiseschip MS Allegro – naar Berg in de buurt van Oberwesel

Cruiseschip MS Allegro

In het geweldige landschap van het Werelderfgoed Boven Midden-Rijndal vaart het MS “Allegro” naar de bergen in de buurt van Oberwesel.

Het schip MS Allegro is ook een beauty, natuurlijk, maar voor uzelf is er een beroeps – therapeut aan boord voor de wellness en beauty salon,
een verzorgingsteam om het u naar de zin te maken.

Allemaal reizender-weg op vakantie met de ms Allegro

Want je zou het haast vergeten, maar het is ook de bedoeling om gedurende deze cruise vakantie van 8 of 14 dagen nog wat kilometers of  mijlen af te leggen en zodoende nog wat van de nabije wereld te bekijken, op afstand en na aanmeren, op locatie. Het ms Allegro brengt u bijvoorbeeld een tour via Midden Nederland, hebben we het over Gouda, Schoonhoven, Rotterdam , Nijmegen en Kampen.

Wat ook tot de mogelijkheden behoort is een tocht van Amsterdam naar Antwerpen , Maastricht en Zutphen, tocht naar Zeeland, met Bruinisse, Vlissingen, Middelburg en Veere, of juist het Noorden van Nederland met Lemmer, Sneek, Leeuwarden en Texel. Maar net waar uw smaak aan toe is.

Soms de MS Allegro of een verwant schip.

We hebben er nòg één op het lijstje staan : Rijn – Moezel – Neckar, ok zit ook een stukje busreis bij, maar dan hebben we het wel over plaatsen als Bonn, Andernach, Rüdesheim, Worms, Boppard, Cochem met wijn en kastelen, en natuurlijk bij de T-splitsing van Moezel en Rijn : Koblenz.

Cruise met de MS Allegro

Er is allemaal over nagedacht, de tocht is beschreven, de cruise tocht met de MS Allegro kan geboekt worden, de boot is net gerenoveerd, dus hardstikke kiplekker, wat let U ? De boot in ? Ik zeg : doen ! 🙂

 1. Tui discover your smile » van strandvakanties tot eilandhoppen

  Vakantie reizen in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
 2. Kras Vakanties Blijf Ontdekken !

  Denk aan Zonvakanties Rondreizen Cruises Riviercruises Autovakanties Busreizen Weekendje weg Singlereizen Stedentrips .
 3. D-reizen Vakanties

  Van lastminutes - verre reizen - vliegtickets - auto vakantie - stedentrips - cruise!
 4. Trivago

  » Vind je ideale hotel en vergelijk prijzen van verschillende websites
 5. Vakantie Discounter

  » bij voorbeeld : .
  Aruba - Curacao - Mexico - Bali - Thailand - Marokko - Egypte - etc.
~


top pagina