Ewijk Beuningen Vakantiepark De Groene Heuvels nabij Nijmegen

kaart Ewijk Gelderland gemeente Beuningen
in HET LAND VAN MAAS EN WAAL:
Vakantiepark De Groene Heuvels biedt bijvoorbeeld een 4-persoons bungalow comfort en is  vrijstaand. Bevat een woonkamer met zit- en eethoek. Open keuken met magnetron. Badkamer met douche of bad en wastafel. Apart toilet. Slaapkamer met een 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden. En er is een berging.
“daar trekt over de heuvels …. ” :

Land van Maas en Waal

Boudewijn De Groot, live optreden

De verdieping biedt twee slaapkamers met ieder één 1-persoonsbed. Terras met tuinmeubilair. Een aantal types is gerenoveerd en beschikt over een vaatwasser, flatscreen TV en een combimagnetron. Er zijn meerdere onderkomens, dus ook meer verschillen.

Ewijk vakantiebungalow

Ewijk in het Land van Maas en Waal nabij Nijmegen

Dit vakantiepark ligt bij de plaats Ewijk in de Gemeente Beuningen, en in het Land van Maas en Waal. Winkelstad Nijmegen ligt op slechts 10 km afstand. De heuvelachtige en bosrijke omgeving leent zich uitstekend voor lange wandelingen en fietstochten. De bekende attracties van de Veluwe, zoals Burgers’ Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum, liggen binnen “handbereik”.

Slot Doddendael in Ewijk

Slot Doddendael Ewijk
Ewijk is een gemeente samen met Beuningen en Winssen net onder de rivier de Rijn eh, is te zeggen : na de splitsing van het Rijnkanaal, praten we hier over de Waal. Aan de overkant vinden we Slijk-Ewijk, is een ander verhaal. Ook met een aardige buitenplaats (Huis te Loïnen van 1809).
Hier staat Slot Doddendael en zou ook al een datering dragen van de 14e eeuw of daaromtrent, maar bepaalde lieden, waaronder Prins Maurits van Oranje hebben tijdens de 80-jarige oorlog pogingen aangewend om het Slot te vernietigen. Het staat er nog. Sterker ….. het staat u ten dienste als brasserie, restaurant en locatie voor trouwen en partijen.

De tuinen van Appeltern

Tuinen van Appeltern
Neemt u een afzakkertje , een tochtje vanaf de Waal naar de Maas, iets naar het westen afbuigen, een kilometer of 17, treft u daar de befaamde tuinen van Appeltern. Appeltern had ooit ook een kasteel, maar slechts de bijgebouwen zijn er nog. Maar de tuinen zijn de rit wel waard. U bent er dan tegelijk met vele anderen, dus kies tijd en plaats met zorg. Geldt ook voor uw eigen tuin, toch ?
tekening Kasteel Appeltern bron:Kastelen.nl


 1. vakantie huis of vakantiebungalow, camping etc in deze vakantie regio

  Vakantiehuizen in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
 2. vakantiebungalow boerderijvakantie in deze vakantie regio

  Be ne lux landen - Duitsland - Polen - Frankrijk - Spanje - Portugal -Zweden - Tsjechië - Kroatië - Oostenrijk - Hongarije - Curaçao etc.
 3. Bekijk hier de uitgebreide collectie Landal vakantie bungalows

  binnen en buiten Nederland.
 4. hotel of pension via Trivago in deze vakantie regio

  Vakantiehotels in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
~

Voor de meeste Nederland bezienswaardigheden hebben we wel een hoofd- en detailpagina’s.
Zoals dat ook geldt voor Nederland / Gelderland detailpagina’s.

vakantie-trips.nl over Vakantiepark De Groene Heuvels Ewijk Nederland / Gelderland Nederland