De Eemhof bij Zeewolde = vakantie Flevoland

[I] Eemhof Zeewolde vakantie Flevoland biedt hier bijvoorbeeld een 2-persoons VIP cottage = een geschakelde cottage via vakantiehuis keten CenterParcs.

[II] Flevoland te Zeewolde biedt een 2-persoons geschakelde vakantie bungalow via vakantiehuis keten RCN

 

Maar …. er zijn méér types te vinden op Bungalowpark De Eemhof vakantiepark bij Zeewolde in Flevoland. Sowieso al een 11-tal en geschikt voor aantallen van  2 tot 8 personen. De Eemhof biedt zowel binnen als buiten activiteiten voor het hele gezin. En gelegen aan het Eemmeer, en dùs biedt dit park diverse watersporten.

De Eemhof bij Zeewolde in Flevoland is een prettig en uniek vakantiepark van Centerparcs


 1. vakantie huis of vakantiebungalow, camping etc in deze vakantie regio

  Vakantiehuizen in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
 2. vakantiebungalow boerderijvakantie in deze vakantie regio

  Be ne lux landen - Duitsland - Polen - Frankrijk - Spanje - Portugal -Zweden - Tsjechië - Kroatië - Oostenrijk - Hongarije - Curaçao etc.
 3. Bekijk hier de uitgebreide collectie Landal vakantie bungalows

  binnen en buiten Nederland.
 4. hotel of pension via Trivago in deze vakantie regio

  Vakantiehotels in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
~

 

Ligging van vakantiepark De Eemhof in Flevoland Zeewolde

Center Parcs De Eemhof is gelegen in Flevoland, vlakbij het Veluwemeer | Eemmeer, in het plaatsje Zeewolde. Een ideale bestemming voor watersportliefhebbers. Het volledig vernieuwde park heeft een ingrijpende metamorfose ondergaan en ligt nabij Jachthaven Marina.
Klik hier voor : de plattegrond Flevoland
Dit alles is geïnspireerd op Port Grimaud aan de Côte dAzur. Dus dat betekent; Franse allure in de Flevopolder.

Faciliteiten van vakantie park De Eemhof Zeewolde

Vakantiepark De Eemhof Zeewolde staat bekend om haar vele en bijzondere faciliteiten, zowel binnen als buiten. Kinderen zullen zich eindeloos vermaken in het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo. Hier kunnen ze leren surfen (tegen betaling) op de (constante golf) Flowrider. De nieuwe topattractie van Aqua Mundo is een spectaculaire glijbaan de Turbo Twister. Deze duizelingwekkende baan is het allernieuwste op het gebied van zweminnovaties en de enige in zijn soort in Europa.

Ontdek vakantie park Center Parcs De Eemhof

Beleef een heerlijke vakantie met het hele gezin bij Center Parcs De Eemhof. Geniet van het suptropisch zwemparadijs en ontdek de vele activiteiten voor kinderen! Vakantiepark De Eemhof is gelegen nabij het Eemmeer en de jachthaven Marina.

Zo ligt het startpunt in een toren van maar liefst 11 meter ofwel vijf etages hoog. Bovendien is de glijbaan maar liefst 154 meter lang. Waaghalzen nemen alleen of met iemand anders plaats op een opblaasband die verschillende keren in hoog tempo van richting en snelheid verandert. Succes verzekerd.

In de activiteitenhal Action Factory vindt u onder andere een bowlingbaan, klimwand, cinema en een lasersquash. ‘s Avonds is het in de Action Factory tijd voor de voetjes van de vloer; live entertainment, muziek of een thema party.

Eten en drinken bij vakantiepark De Eemhof

Uiteraard zijn er ook volop eetmogelijkheden op vakantiepark De Eemhof. Geniet van een heerlijk diner in één van de verschillende restaurants. In het Family Grill Restaurant is er voor ieder wat wils. Liever een snelle hap? Ga dan langs de snackbar van De Eemhof.

Verder zijn de vele horeca- en food formules vernieuwd op De Eemhof en gebaseerd op de laatste internationale trends.

Flevoland van boven

Nederland van boven deelt uit! Bekijk de compilatie van de mooiste luchtbeelden van Flevoland.

Omgeving van De Eemhof Zeewolde

Op zoek naar nog meer vertier? Maak een uitstapje naar het Dolfinarium Harderwijk (29km) of Walibi Holland (45km) in Biddinghuizen. Shoppen doet u in Batavia Stad Fashion Outlet in Lelystad, het fashion outlet centrum van Nederland.
Batavia Stad Fashion Outlet Lelystad - de mooiste fashion stukken voor 'polderprijzen'

Verder kunt u volop ontspannen op een zandstrand aan het Veluwemeer of u huurt hier een zeilboot voor een tochtje op het water.

Ook ligt er in Zeewolde een uitgebreid netwerk van bewegwijzerde wandel-, fiets- en ruiterroutes. Het merendeel ligt rond de dorpskern en in het Horsterwold, een van de grootste loofbossen in Europa. Hier ervaart u met de kids de ruige natuur echt en kunt u door de vrije natuur struinen zonder op de paden te blijven. Dit is toegestaan. Kortom, er is van alles te doen en te beleven voor jong en oud in de omgeving van vakantiepark De Eemhof in Zeewolde Flevoland.

Zeewolde is ook de vestiging van Spyker Cars. Zeewolde is ook een plaats waar met regelmaat een braderie en muziekfestijnen georganiseerd wordt, een Zomeravondzeiltocht, een waterspektakel op het Woldstrand.

Uw vakantie omgeving in kilometers bereik

– Zeewolde – Almere 28 km
– Zeewolde – Hilversum en het Gooi 40 km
– Zeewolde – Harderwijk met bijv Dolfinarium 13 km
– Zeewolde – Lelystad met bij Batavia Stad Fashion Outlet 30 km
– Zeewolde – Amersfoort 29 km

Voor de meeste Nederland bezienswaardigheden hebben we wel een hoofd- en detailpagina’s.

zie onze pagina over Flevoland voor attracties, musea en andere bezienswaardigheden in Flevoland, Almere , Lelystad etc.

Eemhof vakantiepark kent water op het park, en met de Marina ook aan het water, nog afgezien van het Eemmeer, het water rondom Flevoland

 

top pagina

terug naar de pagina over Flevoland