vakantie bestemming : Zeeland Kamperland Schotsman vakantiepark

via RCN. Vakantiepark de Schotsman biedt bijvoorbeeld een 4-pers. appartement Veerse Meer (4S) Appartement direct gelegen aan het Veerse Meer, op de eerste etage of begane grond. U kunt hier een voorkeur voor opgeven maar dit is geen garantie.
Kenmerk: balkon of terras met tuinmeubilair en zicht op het Veerse Meer.

Vakantiepark de Schotsman Zeeland in Nederland op Noord-Beveland bij Kamperland en Middelburg

Kamperland Zeeland Middelburg

Ligging van rcn Vakantiepark de Schotsman

rcn Vakantiepark de Schotsman ligt net buiten het Zeeuwse dorpje Kamperland, in de gemeente Noord-Beveland. Het vakantiepark is schitterend gelegen tussen het Veerse Meer en de bossen, op slechts 2km van het Noordzeestrand.

Faciliteiten van Vakantiepark de Schotsman

De Schotsman Kamperland Zeeland
Vakantiepark de Schotsman is ideaal voor natuurliefhebbers en watersporters. Naast een bosrijke omgeving is er namelijk een zeilschool, een windsurfcentrum en een zogenaamde kabelwaterskibaan aanwezig.

Begeeft u zich liever in minder wilde wateren? Dan kunt u heerlijk baden, ook met uw kinderen, in het verwarmde openluchtzwembad, geopend van april tot september. Met een heleboel leuke speelmogelijkheden en activiteiten wordt er voor gezorgd dat de kids altijd een fijne vakantie hebben.

Vooral tijdens de schoolvakanties is er veel te beleven. Elke week weer wat nieuws, van speurtochten tot sporttoernooien, van waterspelen tot filmavonden. En ze worden ook nog verwend met lekkere cadeautjes en kortingen!

Eten en drinken bij Vakantiepark de Schotsman

Het knusse restaurant op Vakantiepark de Schotsman biedt ieder wat wils met een uitgebreide kaart en voordelige dagmenu’s.

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de supermarkt op het vakantiepark!

Omgeving vanVakantiepark de Schotsman

In de idyllische omgeving van Vakantiepark de Schotsman is van alles te beleven. Voor waterpret loopt u zo naar de zee. En heerlijke wandelingen maakt u door de mooie natuurgebieden en polders, waar u tevens kunt fietsen en paardrijden. Voor een leuk uitje gaat u naar het historische stadje Veere of handelsstad Goes. Tevens zijn de pittoreske plaatsen Middelburg en Zierikzee uw bezoek waard. Uw kinderen maakt u blij met een dagje Miniatuur Walcheren in Middelburg, Het Arsenaal in Vlissingen of themapark Waterland Neeltje Jans op het voormalige werkeiland in de Oosterschelde.


 1. vakantie huis of vakantiebungalow, camping etc in deze vakantie regio

  Vakantiehuizen in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
 2. vakantiebungalow boerderijvakantie in deze vakantie regio

  Be ne lux landen - Duitsland - Polen - Frankrijk - Spanje - Portugal -Zweden - Tsjechië - Kroatië - Oostenrijk - Hongarije - Curaçao etc.
 3. Bekijk hier de uitgebreide collectie Landal vakantie bungalows

  binnen en buiten Nederland.
 4. hotel of pension via Trivago in deze vakantie regio

  Vakantiehotels in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
~

Voor de meeste Nederland bezienswaardigheden hebben we wel extra informatie.
Zoals dat ook geldt voor Zeeland / Zeeland detailpagina’s.

vakantie-trips.nl over Vakantiepark de Schotsman Kamperland in Zeeland / Zeeland Nederland

top pagina