Limburg Het Meerdal vakantiepark America Venlo

vakantie bestemming : Limburg Het Meerdal vakantiepark biedt bijvoorbeeld een 4-persoons Comfort cottage.

Limburg Het Meerdal vakantiepark

Limburg Het Meerdal vakantiepark

en in overzicht:

Limburg Venlo Meerdal America

NIEUW Klimparcours Climbing Challenge- Aqua Mundo met superlange glijbaan, buitenbad en kruidenbad- Schaatsbaan (winter) en skatebaan (zomer).

Ligging van Het Meerdal vakantiepark

Het  Center Parcs Meerdal is gelegen tussen de Maasvallei en natuurgebied De Peel, op 25 km van Venlo, in het plaatsje America.

Faciliteiten van Het Meerdal bij America in Limburg

Aan faciliteiten geen gebrek op dit autovrije park Het Meerdal bij America in Limburg. De Aqua Mundo, een subtropisch zwemparadijs met razendsnelle (103 meter lange!) glijbaan, golfslagbad, whirlpool, buitenbad, wildwaterbaan en kruidenbad biedt ontspanning voor iedereen. Voor de kleintjes is er het veilige kinder-doe-bad met zandbak.

Nieuw is het indoor speelparadijs BALUBA, speciaal voor kinderen van 3 tot 8 jaar en het Indoor Adventure Golf om uw midgetgolf talent te testen. De skatebaan is leuk voor wedstrijdjes op roller- of inlineskates.

‘s Winters kunt u op deze baan schaatsen. Wie durft, gaat de uitdaging aan in de indoor High Adventure Trail, waar u kunt klimmen en zelfs abseilen. Tevens is er een sport center, waar u o.a. kunt tennissen.

Eten en drinken bij Het Meerdal in Limburgs America

In de Market Dome vindt u alles onder één dak. Verschillende restaurants, winkels en terrasjes nodigen uit voor een gezellige middag of avond. Van wereldgerechten tot uitgebreide buffetten, u vindt het hier allemaal.

Omgeving van Het Meerdal in America in Limburg

Het Meerdal bevindt zich aan de rand van het uitgestrekte natuurgebied De Peel. Uiteraard biedt deze mooie omgeving talrijke mogelijkheden voor heerlijke fiets- en wandeltochten. In Venlo vindt u verschillende bezienswaardigheden, zoals het 16e eeuwse stadhuis en diverse musea.

Op een steenworp afstand van America liggen de imposante kasteeltuinen van Arcen. Verras de kinderen met een bezoek aan Attractiepark Toverland in Sevenum, 365 dagen per jaar geopend en op slechts 10 autominuten van Het Meerdal.

Vakantie aanbiedingen


 1. vakantie huis of vakantiebungalow, camping etc in deze vakantie regio

  Vakantiehuizen in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
 2. vakantiebungalow boerderijvakantie in deze vakantie regio

  Be ne lux landen - Duitsland - Polen - Frankrijk - Spanje - Portugal -Zweden - Tsjechië - Kroatië - Oostenrijk - Hongarije - Curaçao etc.
 3. Bekijk hier de uitgebreide collectie Landal vakantie bungalows

  binnen en buiten Nederland.
 4. hotel of pension via Trivago in deze vakantie regio

  Vakantiehotels in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
~

Voor de meeste Nederland bezienswaardigheden hebben we wel een hoofd- en detailpagina’s.
Zoals dat ook geldt voor terug naar de hoofdpagina over Limburg / Limburg detailpagina’s.

top pagina