Heerde kent de Koerberg als Vakantie park op de Veluwe in Gelderland

vakantie bestemming : Vakantiepark de Koerberg Veluwe biedt bijv. een 4-persoons bungalow Ereprijs Oppervlakte circa 62m².
Molecaten 4p vakantiebungalow Ereprijs in Heerde

 • Woonkamer met zit- en eethoek en TV.
 • Open keuken voorzien van een gasstel, vaatwasmachine, combimagnetron, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker.

Verdieping:

 • badkamer met wastafel, douche en toilet.
 • Twee slaapkamers ieder voorzien van twee 1-persoonsbedden.
 • Terras met tuinmeubilair.

Molecaten Vakantiepark de Koerberg op de Veluwe, zie ook de Hattem pagina voor nog een vakantie park van die organisatie en ligt hier :

Ligging van Park de Koerberg.

plattegrond rondom Heerde Gelderland
Heerde ligt oostelijk van de A50, het natuurgebied en een deel daarvan tbv de schietbaan van basis het Harde westelijk van de A50. De Koerberg ligt ongeveer hemelsbreed 5 km verwijderd van de schietbaan. Dus 5 km bos er tussen, is een ruime geluidswal.

Park de Koerberg ligt in het Veluwse plaatsje Heerde, zo’n 20km ten zuiden van Zwolle, en iets van 3 km boven Heerde. Met het nabijgelegen Zwolse Bos en natuurlijk de mooie natuur van de Veluwe met heidevelden, bossen en zandverstuivingen bent u tijdens uw verblijf verzekerd van veel vrijetijdsmogelijkheden.

Faciliteiten van vakantiepark de Koerberg.

Op vakantiepark De Koerberg hebben kids van alle leeftijden veel ruimte om heerlijk te ravotten. Zo is er een speeltuin en een voetbalveld aanwezig. In de zomermaanden vermaakt groot en klein zich uitstekend in het verwarmde buitenzwembad (open half mei tot 1 september). En wat dacht u ervan om s avonds een partij te bowlen?

Park De Koerberg, Heerde, Veluwe

 

Eten en drinken op vakantiepark de Koerberg.

Op vakantiepark de Koerberg kunt u s ochtends in het winkeltje terecht voor uw verse broodjes of een krant. Tevens is er een snackbar aanwezig. Voor een drankje kunt u s avonds terecht in de bar van de bowlingbaan.

Omgeving van vakantiepark de Koerberg.

Genieten van buitenactiviteiten, omliggende plaatsen of de diverse bezienswaardigheden bezoeken. Het kan allemaal tijdens uw verblijf op de Koerberg. Zo kunt u prachtige wandelingen maken in het Zwolse bos, op de Rederklippen of de Dellen. In de nazomer geniet u hier van bloeiende heidevelden, in de herfst verkleuren de bossen prachtig goudgeel.

Op stap met de kids? Bij mooi weer vermaken zij zich prima bij het Heerderstrand, een recreatieplas met zandstrand en zonneweide. Of verras hen met een bezoek aan een van de vele attractieparken in de omgeving. Zoals de Apenheul, Koningin Juliana Toren, het Dolfinarium of Walibi World in Biddinghuizen.

Met Paleis Het Loo en het Kröller Müller Museum in Otterloo bent u tevens verzekerd van een cultuurdag.
Maar …. er is mèèr :

Landgoed de Bonenburg

Landgoed Bonenburg vindt u – precies – aan de Bonenburgerlaan in Heerde. Gaat om een oud parkbos en enkele landbouwpercelen langs het Apeldoorns Kanaal en doorsneden door de Grift. De Bonenburgersluis is een stuw in het Apeldoorns Kanaal.

Het verleden van de Bonenburg informatie met muis over de tekst
Huize de Bonenburg

Trouwlocatie Kasteel Vosbergen

Landgoed Kasteel Vosbergen Heerde
Aan de Vosbergerweg 38 vinden we in Heerde : Kasteel Vosbergen. Een alleraardigst en niet te groot Kasteel. Volgens de gevelsteen anno 1623. Er kan getrouwd worden, U kunt er zelfs 1 nacht of een weekend boeken, al zal de prijs navenant zijn. Het gebeurt je immers niet snel, om in een Kasteel te overnachten (..).

Kasteel Vosbergen per drone ofwel vanuit de lucht bekeken


 1. vakantie huis of vakantiebungalow, camping etc in deze vakantie regio

  Vakantiehuizen in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
 2. vakantiebungalow boerderijvakantie in deze vakantie regio

  Be ne lux landen - Duitsland - Polen - Frankrijk - Spanje - Portugal -Zweden - Tsjechië - Kroatië - Oostenrijk - Hongarije - Curaçao etc.
 3. Bekijk hier de uitgebreide collectie Landal vakantie bungalows

  binnen en buiten Nederland.
 4. hotel of pension via Trivago in deze vakantie regio

  Vakantiehotels in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
~

Molecaten 4p vakantiebungalow Bosuil

Voor de meeste Nederland bezienswaardigheden hebben we wel een hoofd- en detailpagina’s.
Zoals dat ook geldt voor Veluwe / Gelderland detailpagina’s.

 

top pagina