De Rijp Villapark vakantiepark Oost-Graftdijk Noord-Holland

De Rijp Villapark in / bij Oost-Graftdijk Noord-Holland bij De Rijp biedt bijvoorbeeld een 4-persoons chalet Berkel.

 • Woonkamer met zit- en eethoek.
 • Keuken voorzien van o.a. een magnetron.
 • Badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet.
 • Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met één 2-persoonsbed en één slaapkamer met twee 1-persoonsbed.
 • Terras met tuinmeubilair.

Noord-Holland Oost-Graftdijk bij De Rijp Villapark vlakbij het Alkmaardermeer

Ligging van De Rijp

Villapark De Rijp OostGraftdijk Noordholland ligt centraal in Noord-Holland met de Noordzee en het IJsselmeer bijna op loopafstand
In het rustige polderlandschap van Noord-Holland, tussen vele sloten en kanalen ligt De Rijp en Villapark De Rijp bij Oost-Graftdijk. Op slechts 3km vindt u het Alkmaardermeer waar volop watersportmogelijkheden zijn. Geniet heerlijk van uw rust in uw luxe vakantiewoning, gebouwd in traditionele Zaanse stijl, op het ruim opgezette park.

Droom lekker weg bij het zwembad of maak eens een mooi fietstocht door het verrassende polderlandschap.

Faciliteiten van Vakantie- en Villapark De Rijp in Oost-Graftdijk

Op Vakantie- en Villapark De Rijp in Oost-Graftdijk staat het buitenzwembad garant voor uren vermaak. Banen zwemmen, spelen, duiken en spetteren het kan allemaal. Rondom het zwembad bevinden zich kleedhokjes en een aantal ligweiden om van de zon de genieten.

Verder kunnen de kids op meerdere speelplaatsen naar hartenlust spelen. Tevens komt er voor hen een nieuwe speeltuin en wordt de kinderboerderij uitgebreid. Elkaar uitdagen tijdens een spelletje tennis, volleybal of voetbal? Dat kan op de multifunctionele sportbaan.

Voor een fietstochtje in de omgeving huurt u een fiets bij de receptie. Bovendien zijn hier verschillende wandel- en fietsroutes te verkrijgen. In het centrumgebouw vindt u het subtropische zwembad, een luxe wellness en een restaurant.

Eten en drinken op Vakantie- en Villapark De Rijp

U kunt gezellig uit eten in de diverse restaurants in de omliggende gezellige dorpen.

Omgeving van Vakantie- en Villapark De Rijp

Vanaf Vakantie en Villapark De Rijp bereikt u gemakkelijk de steden Alkmaar, Hoorn, Volendam of Enkhuizen. Verder grenst het park aan het Noord-Hollands kanaal en fietst u gemakkelijk naar het schitterende Alkmaardermeer waar u veel vaar- en kijkplezier kunt beleven. Ook ligt het gezellige 17de eeuwse dorp De Rijp naast het park. Net als gebied De Beemster, dat tot UNESCO werelderfgoed is uitgeroepen. Het spreekt vanzelf dat u in deze omgeving mooie fietsroutes kunt volgen.

Verder is een uitje naar de Beverwijkse Bazaar, Europa’s grootste overdekte internationale markt, een aanrader.

Op pad met uw kids? Laat hen de Gelaarsde Kat, de Dwergen en Sneeuwwitje ontmoeten in Sprookjeswonderland in Enkhuizen. Geniet met hen van de treinrit door het park, de dieren die er rondlopen zoals geiten en konijnen. En eet een lekkere pannenkoek in het pannenkoekenhuis. Ook mag u een dagje Amsterdam zeker niet overslaan om een rondvaart door de grachten te maken of om Artis met uw kids te bezoeken. En ook Alkmaar is mooi.

Impressie van Alkmaar

Alkmaar in de provincie Noord Holland, heeft nog vele middeleeuwse gebouwen. Zoals de hoge toren van de Grote of Sint-Laurenskerk, geliefd voor de huwelijksceremonie.
De andere belangrijke attractie, vooral in de zomermaanden, is de kaasmarkt op het Waagplein. Elke vrijdagochtend (10.00-12.30 uur) vanaf april tot september is het Waagplein het decor voor deze traditionele kaasmarkt. Als demonstratie dus – !

Kaasmarkt Alkmaar

Elke vrijdag ochtend hetzelfde lied… met muziek ‘Leven Op ‘t Plein’ van Andre Hazes, Purmerend of Volendam

VOLENDAM

Volendam is een populaire toeristische attractie in Nederland. Bekend van de oude vissersboten en de traditionele kleding die nog steeds gedragen wordt. Let daarbij op de hoge, puntige kap van de dames. Er is een regelmatige veerverbinding naar Marken, een schiereiland vlakbij. Volendam heeft ook een klein museum over de geschiedenis en de kledingstijl, en bezoekers kunnen hun foto’s nemen in de traditionele Volendammer kostuums.


 1. vakantie huis of vakantiebungalow, camping etc in deze vakantie regio

  Vakantiehuizen in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
 2. vakantiebungalow boerderijvakantie in deze vakantie regio

  Be ne lux landen - Duitsland - Polen - Frankrijk - Spanje - Portugal -Zweden - Tsjechië - Kroatië - Oostenrijk - Hongarije - Curaçao etc.
 3. Bekijk hier de uitgebreide collectie Landal vakantie bungalows

  binnen en buiten Nederland.
 4. hotel of pension via Trivago in deze vakantie regio

  Vakantiehotels in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
~

Voor de meeste Nederland bezienswaardigheden hebben we wel een hoofd- en detailpagina’s.
Zoals dat ook geldt voor Nederland / Noord-Holland detailpagina’s zoals Marinapark Volendam.

top pagina