Wemeldinge op Walcheren in Zeeland vakantie doel

Met bijvoorbeeld vakantie bestemming : Zeeland Wemeldinge De Stelhoeve en een 2-persoons Zeeuwse cottage.
kaart van Wemeldinge op Walcheren in Zeeland

Ligging van De Stelhoeve bij Wemeldinge op Walcheren

Onderaan de dijk bij Wemeldinge aan de Oosterschelde in Zeeland, op Walcheren en op nog geen 10km van Goes. Hier geniet u van het Zeeuwse landschap, het platteland en natuurlijk de Oosterschelde. Verder is het een toplocatie om te duiken.

Het complex omvat onder andere een gerenoveerde boerderij, welke een rijksmonument is, met drinkput en vijver. De nieuwe cottages zijn in Zeeuwse stijl gebouwd en staan garant voor een heerlijke vakantie met familie of vrienden.

Faciliteiten

Garant voor een rustig verblijf en geniet van veel groen en een kreek met watervogels.

De Oosterscheldedijk is vanuit uw traditionele cottage binnen enkele minuten te bereiken via een trap. Hier geniet u van een schitterend uitzicht over de Oosterschelde. Verder is dit een ideale plek om te duiken. Ook zijn er mogelijkheden voor windsurfen, zeilen, vissen, kanovaren of om een boot te huren.

Verder is er op het park bij Wemeldinge gratis WiFi aanwezig.

Eten en drinken op deze bestemming

Hier kunt u in uw Zeeuwse cottage zelf een heerlijke maaltijd bereiden. Geen zin om te koken? Ga dan naar het op 1 km afstand gelegen Wemeldinge voor een hapje of drankje in een van de horecagelegenheden.

Omgeving

De Stelhoeve ligt aan het Nationaal Park de Oosterschelde, en een onderwaterwereld die erg populair is bij sportduikers. U kunt in de omgeving ook heerlijke wandelingen en fietstochten maken langs de Oosterschelde om talloze bijzondere watervogels te spotten. Huur ook eens een boot en maak een tochtje op het water. Misschien heeft u geluk en ziet u een bruinvis of een zeehond.

In Wemeldinge zelf treft u diverse winkeltjes en restaurants aan terwijl u voor meer vertier naar de nabijgelegen plaatsen Kapelle of Goes gaat. Wist u trouwens dat Goes een beschermd stadsgezicht heeft en maar liefst 238 rijksmonumenten?

Ook een dagje Middelburg, op ongeveer een half uur rijden van De Stelhoeve, behoort tot de mogelijkheden.

video beelden van een stadswandeling Middelburg met Jan Geerling


Historisch Middelburg, met moderne, spraakmakende, architectuur.

video beelden over Shoppen  in Middelburg

Middelburg is een stad ,prima om te shoppen! Je kan onder andere de unieke winkel bezoeken van Sebastian den Herder, die eigen kleding maakt en verkoopt.

Maak eens een rondvaart door de grachten van het historische centrum of beklim de 89m hoge abdijtoren, De Lange Jan. Tevens kunt u hier gezellig shoppen, een terrasje pakken of uitgebreid dineren in een van de vele restaurants. Kortom, voor ieder wat wils. Of zijn we Bergen op Zoom vergeten ?

 

video beelden van Bergen op Zoom en de Markiezenhof

De Markiezenhof is het voormalige paleis van de markiezen, die hier leefden tot 1795. Tegenwoordig is het een cultureel centrum en museum.


 1. vakantie huis of vakantiebungalow, camping etc in deze vakantie regio

  Vakantiehuizen in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
 2. vakantiebungalow boerderijvakantie in deze vakantie regio

  Be ne lux landen - Duitsland - Polen - Frankrijk - Spanje - Portugal -Zweden - Tsjechië - Kroatië - Oostenrijk - Hongarije - Curaçao etc.
 3. Bekijk hier de uitgebreide collectie Landal vakantie bungalows

  binnen en buiten Nederland.
 4. hotel of pension via Trivago in deze vakantie regio

  Vakantiehotels in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
~

Voor de meeste Nederland bezienswaardigheden hebben we wel een hoofd- en detailpagina’s.
Zoals dat ook geldt voor Zeeland / Zeeland detailpagina’s.

 

top pagina

 

vakantie-trips.nl over De Stelhoeve bij Wemeldinge op Walcheren in Zeeland met westwaarts Middelburg en oostwaarts Bergen op Zoom in zicht. Blijft Zeeland, land bij heel veel zee, dus water. Dus watersport.