Zevenhuizen en : Koornmolen en de : Rottemeren

Koornmolen Vakantie park in Zevenhuizen aan de Rottemeren van Rotterdam.

Te midden van eeuwenoude molens, weidse plassen en een uitgestrekt polderlandschap kunt u hier helemaal op adem komen. Naast wandelen en fietsen zijn er talrijke mogelijkheden voor uitstapjes in de directe omgeving. Bij thuiskomst op het park biedt uw vrijstaande bungalow alle ruimte en privacy die u tijdens vakantie mag verwachten.


Aanbiedingen

vakantie bestemming : Koornmolen Zevenhuizen Rotterdam vakantiepark aan de Rottemeren, biedt bijvoorbeeld 2-4 persoons bungalow 2-4B1. Een vrijstaande accommodatie, met een oppervlakte ca. 68 m2.

 • Woonkamer met zit- en eethoek. Tv en radio-/cd speler.
 • Open keuken met magnetron en afwasmachine.
 • Apart toilet.
 • Twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en één met stapelbed.
 • Badkamer met douche en wastafel. Sommige badkamers hebben een extra ligbad.
 • Terras met tuinmeubilair.
 • Berging.

 

Faciliteiten van Vakantiepark De Koornmolen in Zuidholland de Rottemeren

Vakantie park De Koornmolen in Zuidholland de Rottemeren beschikt over een eenvoudig zwembad met apart peuterbad. Nadat u uw baantjes heeft gezwommen kunt u bij mooi weer op de zonneweide ontspannen terwijl uw kids zich op de speeltoestellen vermaken.

Actievelingen hebben ook de mogelijkheid om te trainen in het sport- en gezondheidscentrum van het park. U vindt hier moderne fitness- en cardioapparatuur. Tevens is/zijn er een beachvolleybalveld, een speel- en sportveld, een speeltuin en tafeltennistafels.

Houdt u van vissen? Bij de receptie is een visvergunning verkrijgbaar. Hier kunt u tevens terecht voor wandel- en fietsroutes of fiets-, skelter- en bolderwagenverhuur.

Eten en drinken bij vakantie park De Koornmolen

Geen zin om zelf te koken tijdens uw verblijf? Verwen uzelf en neem plaats in de taverne De Koornmolen (geopend van mei t/m augustus) of in de brasserie ‘t Graanhuys met groot terras. U hoeft het park niet af én geniet volop van het vakantie gevoel.

Omgeving van De Koornmolen en de Rottemeren

De omgeving van Vakantie park De Koornmolen is niet alleen uniek vanwege de prachtige natuur en het oer-Hollandse decor, maar ook een paradijs voor fietsers, watersporters en vissers. Uw kids vinden het vast heerlijk om te ravotten in het recreatiegebied De Rottemeren met plasjes en stranden. En wat dacht u van een uitstapje naar Diergaarde Blijdorp in Rotterdam (19km), Familiepark Drievliet in Rijswijk (28km) of Madurodam (30km) bij Den Haag. Als u kennis wilt maken met de golfsport dan is dit uw kans: in de omgeving van De Koornmolen vindt u diverse mooie golfbanen.

En Rotterdam is natuurlijk een plek met wel heel veel vakantie bezienswaardigheden, terwijl u uw overnachting vlakbij in alle rust heeft. Heel recent gebouwd mag aan uw bezoek niet ontbreken de Rotterdamse Markthal, op 22 km van Zevenhuizen De Koornmolen 😉         .
de markthal van Rotterdam, let op uitwendig maar zeker ook het inwendige van de bekleding : prachtig !

Wat is er in Zevenhuizen méér te beleven?

Is trouwens nog veel méér tussen Zevenhuizen en deze Markthal :

in Rotterdam de Zwaan = nwe brug, de Euromast, Maasboulevard, de Lijnbaan en de KoopGoot = winkelcentrum, de Kop van Zuid, de Blokwoningen

en méér met water en natuur rondom vakantie omgeving Zevenhuizen :

roeibaan Willem_Alexander, Zevenhuizer Plas, Hoge Bergse Bos, Lage Bergse Bos bezijden Bleiswijk en Bergschenhoek, en in Rotterdam Noord : Hilligersberg en de Rotte, Kralingse Bos en de Kralingse Plassen.

de Oude Haven van Rotterdam, let op de Kubuswoningen, de oude havenpanden, Westermeijer pand etc : ook mooi !

Aanbiedingen


 1. vakantie huis of vakantiebungalow, camping etc in deze vakantie regio

  Vakantiehuizen in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
 2. vakantiebungalow boerderijvakantie in deze vakantie regio

  Be ne lux landen - Duitsland - Polen - Frankrijk - Spanje - Portugal -Zweden - Tsjechië - Kroatië - Oostenrijk - Hongarije - Curaçao etc.
 3. Bekijk hier de uitgebreide collectie Landal vakantie bungalows

  binnen en buiten Nederland.
 4. hotel of pension via Trivago in deze vakantie regio

  Vakantiehotels in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
~

Voor de meeste Nederland bezienswaardigheden hebben we wel een hoofd- en detailpagina’s.
Zoals dat ook geldt voor Nederland / Zuid-Holland detailpagina’s.

top pagina

vakantie-trips.nl over Zuid-holland Zevenhuizen : vakantiepark De Koornmolen aan de Rottermeren.