Het Ein Bokek Leonardo Inn hotel *** aan de Dode Zee in Israel is met 96 kamers niet te klein maar ook zeker niet zo massaal groot als heel veel andere in toeristische centra. Nee, het is zeg maar een klein hotel met prettige sfeer, groot zwembad in een verzorgde tuin. Dit hotel werd door gasten met 4,5 van 5,0 punten beoordeeld. Zie ook de video’s hierna.

Kamers in het Ein Bokek Leonardo Inn hotel

Kamers in het Ein Bokek Leonardo Inn hotel, in aantal 96, en verdeeld over 3 etages : nieuw gemeubileerde kamers met bad/douche/WC, telefoon, föhn, kabel-TV, radio, airco, minibar, thee-/koffieset en een klein balkon. Lift. Overigens : onder de merknaam Leonardo vind u meerdere types in het hotelwezen.


Ein Bokek Leonardo Inn Dead Sea*** in Israel aan de dode Zee

Een niet al te groot hotel met groot zwembad en een goed onderhouden tuin.


Eten en Genieten aan de Dode Zee bij Ein Bokek

Eten en Genieten aan de Dode Zee bij Ein Bokek is natuurlijk in elk wellnesscentrum geen punt, het restaurant (gerenoveerd in 2012), èn een bedoeïenentent met buikdansen (afhankelijk van het seizoen), een bar met internettoegang in de lobby. Pool-snackbar, vergaderruimte, het is er allemaal.

Wellness, Spa en Gezondheid bij de Dode Zee is een uitgangspunt voor de regio

Wellness, Spa en Gezondheid bij de Dode Zee is een uitgangspunt voor de regio, ontlenen ze hun bestaansrecht aan bij wijze van spreken. Zo is er een groot zwembad in de tuin met ligbedden, kinderbad, een Spa (toegang vanaf 18 jaar), fitnessapparaten. Tennisbaan, natuursolarium. Naar de Dode Zee is met ca. 500 m. niet vreselijk ver.


Ein Bokek Leonardo Inn

Wanneer u op zoek bent naar vakantie rustpunt t.o.v. van uw dagelijkse routine, dan is het Leonardo Inn aan de Dode Zee ( Dead Sea ) de plek ‘to be’! Het hotel heeft slechts 90 kamers. Ze leveren een bijdrage aan de intieme sfeer, groene gazons, een kinderboerderij. En natuurlijk een groot zwembad en een bedoeïenentent die je zal herinneren aan de Sinaï-woestijn. Geniet van magische gastvrijheid en veel ontspanning en rust.


Zoekt u een klimaatkuur in het Duits Medisch Centrum in Ein Bokek

Zoekt u een klimaatkuur in het Duits Medisch Centrum bij het Leonardo Inn hotel ? Hoef niet, maar kan wel : er is een kliniek van het Duits Medisch Centrum (Zo.-Vr. geopend) wat gespecialiseerd is in hoog werkzame therapieën ter genezing van huidziektes, luchtwegaandoeningen en reuma. Het Duits Medisch Centrum bevindt zich in hotel Lot in Ein Bokek. Met een natuurlijk genezingsproces door middel van natuurlijke middelen (zeewater, zout, modder, lucht), zorgen Duits sprekende artsen en specialisten uit het vakgebied dermatologie, reumatologie en longziekten voor een goede genezing. Tevens staat er 24 uur per dag een nooddienst tot uw beschikking.
Ideaal bij de volgende indicaties: Ademhalingsstelsel – Bewegingsapparaat – Huid / Allergieën – Neurodermitis / Psoriasis. Wat je noemt een plezierige vakantie met een serieuze besteding.

Het geeft aan hoe Ein Bokek aangeschreven staat en voorzien is van mogelijkheden op medisch vlak, Coördinatie met uw behandelend artsen ingeval van … is dan wel raadzaam.

Gesteld dat u deze Wellness vakantie en ontspanning zou kiezen voor 7 overnachtingen in een Tweepersoonskamer op basis van halfpension,
– met gebruik van het zwembad en spa
– met reisbegeleiding
– met een beste prijs garantie

bekijk hier vrijblijvend alle informatie over het Ein Bokek Leonardo Inn hotel aan de Dode Zee

Collectie foto’s van de Dode Zee Kust, Hotel(s) en Strand bij Ein Bokek

Collectie foto’s van de Dode Zee Kust, Hotel(s) en Strand bij Ein Bokek voor een globaal overzicht van deze vakantie bestemming :

2 opmerkingen vooraf te maken :
de bijbehorende touroperator is weliswaar in Amsterdam gevestigd als dochterbedrijf van een Duitse Touroperator, dat houdt in dat zij geen lid zijn van de Nederlandse ANVR en Stichting Garantie Fonds SGR. Daar staat tegenover dat zij al 35 jaar getest & gecertificeerd zijn bij het TÜV Rheinland.

Spa Dreams zegt van zich zelf dat ze al meer dan 35 jaar staan voor service en kwaliteit: „Tevreden vinden wij niet genoeg, wij willen inspireren!“, maar dat van die garantie wil ik toch even gemeld hebben.

Goed om te weten dat in Israel enige kennis van de Engelse taal errug handig kan zijn, tenzij u de lokale taal machtig bent.

Bij AANKOMST Luchthaven: vanaf Tel Aviv (TLV), is het ca. 150 km naar Ein Bokek.
Zie voor prijzen en mogelijkheden de website.


zie ook onze pagina over:
Wellness in Israel en spa met zout zwavel zon en zee
Israel vakantie bij de Middellandse Zee en de Rode Zee en de Jordaan
Jordanie van Moab Ammon Edom nu stabiel in het midden oosten
Jordanie met Amman Akaba Petra en de Dode zee, natuurlijk aan de oostzijde


top pagina