Emslandermeer nabij Vlagtwedde is een vakantie park in Oost Groningen

 

Vlagtwedde met Bungalowpark Vakantiepark Emslandermeer biedt bijvoorbeeld een 6-persoons bungalow. Type : Bellingwolde Comfort. Half vrijstaande vakantie huis gelegen aan de bosrand, binnenmeer of aan de buitenrand aan het kanaal met uitzicht op de landerijen.

Ca. 89m². ( bungalow-types hebben de namen van omliggende plaatsen, vestiging blijft de rand van Vlagtwedde )

En waar staat dat dan

voor ?
Groningen (oost) Westerwolde regio – Vlagtwedde Emslandermeer vakantie park

vakantiepark Emslandermeer bij Vlagtwedde in Oost Groningen

Ligging van Bungalowpark Emslandermeer in het Groningse Westerwolde bij Vlagtwedde

Vlakbij Vlagtwedde, in het fraaie Zuid-Oost Groningen ( Westerwolde), ligt Bungalowpark Emslandermeer.

Eigenlijk ligt het Emsland net over de grens met Duitsland, vernoemd naar de rivier de Ems die langs de grens omhoog stroomt en uiteindelijk boven Groningen de Eems gaat heten.Mag verder de pret niet drukken.

Aan Nederlandse zijde van de grens praten we meestal over het Westerwolde.

vakantiepark Emslandermeer

Vakantie

Het ruim opgezette vakantie park ligt aan een prachtig binnenmeer waar u kunt zwemmen en aan een karakteristiek kanaal voor de watersportliefhebbers. In de omgeving van het park kunt u alle kanten op: wandelen, een tocht per fiets of boot maken, de regionale highlights bezoeken zijn slechts enkele mogelijkheden. U gaat gegarandeerd genieten!

Faciliteiten van Bungalowpark Emslandermeer bij Vlagtwedde

Zoekt u een bungalowpark waar u sportief bezig kunt zijn of wilt u liever cultuur snuiven, Vakantie park Emslandermeer bij Vlagtwedde is voor beide een uitstekende keuze! Huur een fiets en maak een fietstocht. In de directe omgeving én in Duitsland zijn voldoende bewegwijzerde fiets- en mountainbike routes.

Op het vakantie park zelf bevinden zich een aantal speelweides met speelattributen waar uw kids heerlijk kunnen ravotten. En wat dacht u van een boottochtje op het binnenmeer, een middag vissen of zwemmen en dan zonnebaden langs de kant?

Een duik in het subtropische zwembad is ook mogelijk, parkgasten hebben gratis toegang tot het zwembad (let wel op de openingstijden).

Eten en drinken bij vakantie park Emslandermeer in het Westerwolde

Naast de golfbaan van vakantiepark  Emslandermeer in het Westerwolde vindt u het sfeervolle Grand Café Restaurant Greens met op donderdag tot en met zondag ook een Grill-buffet. Zo kunt u hier zomers ook heerlijk buiten diner op het terras met uitzicht op de golfbaan, de midgetgolfbaan en speeltuin. (op maandag gesloten). De snackbar Greens Corner is alle dagen geopend.

Omgeving van Bungalowpark Emslandermeer

Een verblijf op Bungalowpark Emslandermeer staat gelijk aan vakantie genieten van rust, privacy en oneindig veel vrijetijdsmogelijkheden. Het park is uitermate geschikt om met een kano of toerboot een tocht te maken over de kanalen en te genieten van het Groningse landschap.

 • Zin in een stad? De levendige universiteitsstad Groningen ligt op nog geen uur rijden en heeft met haar winkelaanbod, terrasjes en musea alles voor een geslaagde dag.
 • Cultuur snuiven? Breng een bezoek aan :
 • het indrukwekkende Museumklooster Ter Apel
 • vestingstad Bourtange
  Vakantie rondom de vesting Bourtange
 • het Veenkoloniaal Museum in Veendam
 • of één van de statige Groninger Borgen zoals de Fraeylemaborg.
 • Of trakteer uw kids op een rit met de historische museumstoomtrein STAR vanuit Stadskanaal.
 • Wedden dat ook Dierenpark Emmen in de smaak zal vallen? Misschien iets té ver, maar attractiepark Drouwenerzand net in Drenthe is relatief dichtbij. En nòg dichterbij : boven Vlagtwedde ligt het plaatsje Wedde met het Huis te Wedde, een klein steenhuis of kasteeltje, maar toch op een vroeger strategische positie. Tot voor enige tijd geleden nog bewoond door de familie Hazelhoff Roelfzema, precies, waar Erik van afstamde, de “Soldaat van Oranje”.En tegenwoordig is Huis te Wedde een “kinderhotel”, alle reden om een kijkje te nemen.
 • Last but not least is een uitstapje naar Duitsland de moeite waard, bijvoorbeeld naar het oude vissersdorp Greetsiel of de stad Papenburg met de Meyer Werft waar ze die grote Cruise schepen bouwen..

Vakantie Aanbiedingen

Het Emslandermeer vind u in onderstaand overzicht terug bij de vakantiebungalow / vakantiehuis vergelijkers nr 1:


 1. vakantie huis of vakantiebungalow, camping etc in deze vakantie regio

  Vakantiehuizen in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
 2. vakantiebungalow boerderijvakantie in deze vakantie regio

  Be ne lux landen - Duitsland - Polen - Frankrijk - Spanje - Portugal -Zweden - Tsjechië - Kroatië - Oostenrijk - Hongarije - Curaçao etc.
 3. Bekijk hier de uitgebreide collectie Landal vakantie bungalows

  binnen en buiten Nederland.
 4. hotel of pension via Trivago in deze vakantie regio

  Vakantiehotels in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
~

Voor de meeste Nederland vakantie bezienswaardigheden hebben we wel een hoofd- en detailpagina’s.
Voor de meeste Nederland bezienswaardigheden hebben we wel een hoofd- en detailpagina’s.
Zoals dat ook geldt voor Groningen en detailpagina’s zoals :
Emslandermeer – Vlagtwedde
Westerwolde Emsland route

top pagina