Kesteren in de Betuwe van Gelderland kent een Camping : Betuwe vakantiepark

. Deze biedt bijvoorbeeld een 6-persoons chalet Vrijstaand.In het Rijk van Batouwe.
Kesteren Betuwe Gelderland

 • Open keuken met magnetron.
 • Woonkamer met zithoek.
 • Drie slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden.
 • Badkamer met douche en toilet.
 • Veranda met tuinmeubilair.
 • Er is parkeergelegenheid bij de accommodatie.


Aanbiedingen

Ligging van Camping Betuwe in Kesteren, Nederbetuwe

In de gemeente Nederbetuwe ligt tussen de prachtige fruitbomen, waar de Betuwe om bekend staat, Camping Betuwe in het dorp Kesteren. De camping ligt in het afwisselende landschap net over de Rijnbrug bij Rhenen en is een prima uitvalsbasis voor het maken van heerlijke wandelingen en fietstochten.

Faciliteiten van Camping Betuwe in de Betuwe van Gelderland

Camping Betuwe in de Betuwe van Gelderland beschikt over 2 meren met zandstrand waar u naar hartenlust kunt zwemmen en genieten van de zon. Ook kunt u hier ontspannen vissen in een van de meren.

Verder is er voor de kids in de vakantieperiode een recreatieprogramma waarin veel aandacht aan hen wordt geschonken. Het programma varieert van knutselen, sportactiviteiten en spelshows tot ravotten, zwemmen en spelen in de speeltuin.

Ook een balletje trappen op het pannaveld is een leuke bezigheid onder de jeugd. Tevens is er voor tieners een jongerenruimte waar ook een aantal speelautomaten staan. In bar vindt u een (pool) biljart en zijn er dartmogelijkheden.

Bovendien worden er regelmatig feestavonden met live muziek of een beachparty georganiseerd.

Eten en drinken bij Camping Betuwe

Bij Betuwe Plaza op Camping Betuwe kunt u terecht voor een hapje of drankje. Wordt het frites, een pizza of een gewoon een kopje koffie? Aan u de keuze. Verder is er een gezellige bar waar u een drankje drinkt. s Morgens liggen geurig gebakken broodjes klaar voor u in de winkel. Dat is pas echt vakantie vieren.

Omgeving van Camping Betuwe in de Gelderse Betuwe bij Kesteren

Midden in een van de allermooiste natuur- en recreatiegebieden, de Gelderse Betuwe, ligt Camping Betuwe bij Kesteren. Omgeven door de rivieren de Waal en de Neder-Rijn vindt u een landschap met volop variatie. Zo is er in het voorjaar erg mooi als bloesems van de fruitbomen bloeien en kun u vanaf de camping prachtige fietstochten maken.

Tevens bereikt u in nog geen 10 minuten het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug waar u heerlijk wandelt en fietst. Liever dieren spotten op 5 minuten afstand? Ga dan naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen en kom oog in oog te staan met de zeldzame witte tijgers en leeuwen of de bruine beren en wolven. Een leuk uitje voor het hele gezin. Een dagje winkelen doet u in Nijmegen op 30km afstand en in Den Bosch op 50km afstand. Of ontdek het vlakbij gelegen monumentale Hanzestadje Tiel

video beelden van Tiel, stad van Flipje


Tiel, centrum van de Betuwe

en bezoek hier eens het klik hier voor de website Flipje en Streekmuseum Verder zijn de verschillende kastelen in de buurt zoals Slot Loevesteijn in Poederooijen (gemeente Zaltbommel)

video beelden van Slot Loevestein

klik hier voor de website Slot Loevestein Poederooijen (gemeente Zaltbommel)

en Kasteel Amerongen een aanrader.

video beelden van Kasteel Amerongen


Trailer of the multimedia installation : A day in the life of the Castle, 21 june 1680 by Peter Greenaway & Saskia Boddeke

Oud en Nieuw, oud Kasteel ingepast in nieuwe Multi Media, dit kasteel van de familie van Graaf Bentinck in Amerongen. Het Kasteel ook waar Keizer Wilhelm II niet geheel vrijwillig heeft gelogeerd gedurende de periode van afloop WO I in 1918 tot 1920, voordien het Keizerschap notarieel aflegde, en tot zijn overlijden heeft gewoond op Huis Doorn in Duurn, Utrecht.
Graaf Bentinck was evenals Keizer Wilhelm II lid van de Duitse Orde, en zal zich verplicht hebben gevoeld als Ridders van die Orde om elkaar te helpen.

Voor wie méér over Keizer Wilhelm II en Kasteel Amerongen wil weten, Maarten van Rossum heeft een 15 min. durende toelichting, te bereiken met youtu.be/X7ZMttJhXY0.

klik hier voor de website van Kasteel Amerongen
méér over Keizer Wilhelm II en zijn Pruisische nakomelingen op deze pagina over de Hohenzollern familie en vakantie omgeving aan de rivier de Neckar
Kortom, voor ieder wat wils.

Aanbiedingen


 1. vakantie huis of vakantiebungalow, camping etc in deze vakantie regio

  Vakantiehuizen in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
 2. vakantiebungalow boerderijvakantie in deze vakantie regio

  Be ne lux landen - Duitsland - Polen - Frankrijk - Spanje - Portugal -Zweden - Tsjechië - Kroatië - Oostenrijk - Hongarije - Curaçao etc.
 3. Bekijk hier de uitgebreide collectie Landal vakantie bungalows

  binnen en buiten Nederland.
 4. hotel of pension via Trivago in deze vakantie regio

  Vakantiehotels in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
~

Voor de meeste Nederland bezienswaardigheden hebben we wel een hoofd- en detailpagina’s.
Zoals dat ook geldt voor Nederland / Gelderland detailpagina’s.

top pagina

vakantie-trips.nl over Camping Betuwe in de Gelderse Betuwe bij Kesteren in Gelderland, centrum Nederland, dus kun je vrijwel alle kanten op mits je maar bruggen kiest om de rivieren te passeren …… en bloesem …… en fruit , al naargelang het moment van vakantie houden of vieren.