vakantie bestemming : Veluwe Bungalowpark Het Verscholen Dorp vakantiepark biedt diverse chalets

bijv. met :
Bungalowpark Het Verscholen Dorp Harderwijk
Bungalowpark het Verscholen Dorp op de Veluwe bij Harderwijk

Ligging van Bungalowpark Het Verscholen Dorp

Bungalowpark Het Verscholen Dorp wordt omringd door loof- en dennenbossen en is gelegen op ongeveer 4km van Harderwijk centrum. De vrijstaande accommodaties zijn op een speelse wijze opgezet rondom de faciliteiten.

Bungalowpark Het Verscholen Dorp in Harderwijk

De film neemt je mee in de belevingswereld van onze gasten, eerste indruk van vakantiepark en bungalows, de verfrissende plons in het zwembad, tot aan een fietstocht over de hei naar kasteel Staverden, in de prachtige natuurlijke omgeving van de Veluwe. Vervolgens wordt het Dolfinarium te Harderwijk bezocht, de binnenstad van Harderwijk met al zijn winkels en gezellige terrasje aangedaan, met het gezellige strandeiland als afsluiting.

Let op : Dit bungalowpark in Harderwijk niet te verwarren met “Het Verscholen dorp” ( identieke naam ) maar een schuilplaats nabij het dorp Vierhouten gedurende WO II, op een afstand van 27 km oost van Harderwijk.

Dolfinarium in Harderwijk bezoeken, je bent nu toch in Harderwijk ?!

Dolfinarium in Harderwijk bezoeken

Faciliteiten van Bungalowpark Het Verscholen Dorp

Geniet tijdens uw verblijf op Bungalowpark Het Verscholen Dorp van rust, natuur en recreatie. Op het park vindt u een verwarmd buiten zwembad met peuterbad en een tennisbaan. Bij de receptie is de mogelijkheid om fietsen te huren.

Eten en drinken bij Bungalowpark Het Verscholen Dorp.

Op een afstand van ongeveer 1 km vanaf Bungalowpark Het Verscholen Dorp vindt u de dichtstbijzijnde supermarkt, waar u al uw boodschappen kunt halen voor uw verblijf. De accommodaties bieden voldoende gelegenheid tot het bereiden van een ontbijt, lunch en diner.

Omgeving van Harderwijkse Bungalowpark Het Verscholen Dorp.

Ontdek de vele recreatieve mogelijkheden die u vanuit Bungalowpark Het Verscholen Dorp kunt maken. U kunt hier optimaal genieten van eindeloze fiets- en wandelroutes. In de omgeving van Harderwijk bevinden zich eeuwenoude vissersplaatsjes en kastelen die zeker een bezoek waard zijn.

Zoals :
Kasteel de Essenburgh Hierden
Kasteel de Essenburgh in Hierden op ca 9 km vanaf dit Bungalowpark. Het kasteel is nu al lange eigendom van de Orde van de Norbertijnen ofwel de Witheren. Doet dienst als opleidingscentrum, training in de ondernemings-sfeer, conferentie oord maar ook trouw gelegenheid !
Waarschijnlijk dateert het kasteel van de 14e eeuw, en is vele malen van eigenaar gewisseld.

Of wat dacht u van een uitstapje naar Koningin Juliana Toren? Dit pretpark ligt op een klein half uur rijden vanaf Harderwijk en is leuk voor jong en oud!
En aan de overkant van het Veluwemeer vinden we Walibi bij Biddinghuizen, op ca 20 km.

Fietstocht nabij Harderwijk

Fietstocht vanuit Bungalowpark “Het Verscholen Dorp” te Harderwijk, door de Strokel, het Leuvenumse bos en weer terug. Heerlijk gegeten op het terras van hotel de Heerlijckheid van Ermelo, vervolgens even gestopt bij de speelweide in het bos waar de kinderen zich konden uitleven. Daarna de fietstocht afgesloten met een ijsje aan de snackbar in Harderwijk aan de Leuvenumseweg.

Tot slot per fiets een blik op Harderwijk

 

Harderwijk per fiets

 


 1. vakantie huis of vakantiebungalow, camping etc in deze vakantie regio

  Vakantiehuizen in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
 2. vakantiebungalow boerderijvakantie in deze vakantie regio

  Be ne lux landen - Duitsland - Polen - Frankrijk - Spanje - Portugal -Zweden - Tsjechië - Kroatië - Oostenrijk - Hongarije - Curaçao etc.
 3. Bekijk hier de uitgebreide collectie Landal vakantie bungalows

  binnen en buiten Nederland.
 4. hotel of pension via Trivago in deze vakantie regio

  Vakantiehotels in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
~

Voor de meeste Nederland bezienswaardigheden hebben we wel een hoofd- en detailpagina’s.
Zoals dat ook geldt voor de Veluwe  met Harderwijk / Gelderland detailpagina’s.

 

top pagina

vakantie-trips.nl over Bungalowpark Het Verscholen Dorp en Harderwijk op de Veluwe / Gelderland Nederland.