Overijssel : in Den Ham is de Lourenshoeve als vakantiepark

vakantie bestemming : Bungalowpark de Lourenshoeve biedt bijvoorbeeld een 6-persoons bungalow als vrijstaande bungalow.
Op de begane grond: een woonkamer met open keuken en combimagnetron. Er zijn openslaande deuren naar het terras. De slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet en berging.
Op de verdieping twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Indien u een rookvrije accommodatie wenst, dient u dit aan te geven in het opmerkingenveld tijdens het boeken.
Vakantiepark De Lourenshoeve Den Ham Salland
Dan de ligging …..

Ligging van Bungalowpark De Lourenshoeve

Den Ham in Overijssel

Vakantiepark De Lourenshoeve ligt op de grens van Twente met Salland in een prachtig recreatiegebied nabij het Eerderbos. Aan de voet van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Bent u op zoek naar natuur met een vleugje nostalgie? Dan bent u hier aan het juiste adres. Mede door de rietgedekte woonboerderijen waant u zich in vervlogen tijden.

Mooi Overijssel – Den Ham

 

Faciliteiten in Vakantiepark De Lourenshoeve

Vakantiepark De Lourenshoeve is zeer geschikt voor paardenliefhebbers. De aanwezigheid van het paardensportcentrum zorgt ervoor dat u uw eigen paard hier kunt stallen. Ook paardrijlessen kunt u hier nemen.

De sportieve gast bezoekt de tegenover het park gelegen pitch & putt baan. Boogschieten, kanovaren of mountainbiken behoren ook tot de mogelijkheden tijdens uw verblijf in Vakantiepark De Lourenshoeve.

het Eerderbos ? Waar komt die naam vandaan ?

Sinds 1982 is landgoed Eerde inkl. Huis Eerde eigendom van de Vereniging tot Behoud van Natuurmonumenten en dateert van ca 1334. De naam voert terug op de familie Von Eerde, oude- adel waarvan sommige leden in 1871 in de Pruisische en Keulse adel zijn opgenomen.
Huis Eerde Den Ham
Andere leden van de familie binnen Nederland, en tevens Heer van Eerde dragen de naam van baronnen van Pallandt. En dat zal velen in Nederland ook niet bekend in de oren klinken.
Zie bijvoorbeeld onze Doetinchem pagina waar het gaat over Kasteel de Kelder, maar vooral ook de Heerlen pagina met Kasteel Ter Worm evenals Limburgs Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch.
Klik hier voor : de connectie van Kasteel Daelenbroeck met de familie Van Pallandt in het bijzonder Nina en Frederik als zangduo van weleer. Eh …. dan praten we wel over de jaren 1958 naar 1960 en verder.
En de muziek dan ? Een uitgebreid repertoire en we kiezen nu :

Nina & Frederik – Mango Vendor 1959

En dan merk je pas goed hoe snel we tegenwoordig leven, ook het werk van Nina en Frederik verdient een upgrade met iets meer tempo 😉

Tot zover Huis en Landgoed Eerde.

Omgeving van vakantiepark De Lourenshoeve

Tijdens uw verblijf in Bungalowpark De Lourenshoeve bent u omgeven door uitgestrekte natuur. Tel daarbij de eindeloze wandel- en fietsmogelijkheden op…in deze omgeving komt u zonder meer op adem. En wat dacht u van een bezoek aan het authentieke brinkdorp Den Ham? Kortom, een aanrader voor liefhebbers van een landelijke sfeer.

over Lourenshoeve Den Ham

Vakantie-tip:

De Lourenshoeve vind u in onderstaand overzicht bij de nr. 1


 1. vakantie huis of vakantiebungalow, camping etc in deze vakantie regio

  Vakantiehuizen in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
 2. vakantiebungalow boerderijvakantie in deze vakantie regio

  Be ne lux landen - Duitsland - Polen - Frankrijk - Spanje - Portugal -Zweden - Tsjechië - Kroatië - Oostenrijk - Hongarije - Curaçao etc.
 3. Bekijk hier de uitgebreide collectie Landal vakantie bungalows

  binnen en buiten Nederland.
 4. hotel of pension via Trivago in deze vakantie regio

  Vakantiehotels in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
~

Voor de meeste Nederland bezienswaardigheden hebben we wel een hoofd- en detailpagina’s.
Zoals dat ook geldt voor Salland / Overijssel detailpagina’s.

top pagina