In het Overijsselse Twente ligt Denekamp met daarbij vakantiepark Bavelds Dennen

vakantie bestemming : Vakantiepark Bavelds Dennen biedt bijvoorbeeld een 6-persoons bungalow vrijstaande bungalow.
Vakantiepark Bavelds Dennen Denekamp Twente
Eenvoudige ingerichte woonkamer met open keuken en magnetron. Drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met een 2-persoonsbed en twee slaapkamers met een stapelbed of twee slaapkamers met een 2-persoonsbed en één slaapkamer met een stapelbed of twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer met een stapelbed. De badkamer omvat een douche, wastafel en toilet.

Ligging van park Bavelds Dennen

Vakantiepark Bavelds Dennen is gelegen in

Denekamp, provincie Overijssel, zo tegen de Duitse grens, hemelsbreed 1 km afstand. En vanaf het park naar Nordhorn – centrum bij het dierenpark is iets van 7 km.
De gezellige steden Hengelo en Enschede liggen op ca. 20 km van vakantiepark Bavelds Dennen.
Of breng een bezoek aan het nabij gelegen, ruim opgezette Tuincentrum Oosterik.

Faciliteiten van Vakantiepark Bavelds Dennen

Voor rust en ruimte bent u bij Vakantiepark Bavelds Dennen aan het juiste adres. De prachtige omgeving nodigt u uit voor een mooie wandel- of fietstocht. Als gast van Bavelds Dennen kunt u gratis gebruik maken van het nabij gelegen zwembad, Dorper Esch Denekamp.

Verder is er in het naastgelegen Restaurant Fox een 120 m2 grote binnenspeeltuin. Hier kunnen de kinderen zich helemaal uitleven terwijl u geniet van een geurige kop koffie, drankje of hapje in het eigentijdse restaurant.

Er is uren speelplezier in o.a. het ballenbad met 7000 ballen, glijbaan, spookhuis en puzzelelementen. Bij goed weer is er ook buiten van alles te doen zoals een speeltorentje met glijbaan, schommel, zandbak en tuimelrek.

Tevens zijn er speelautootjes voor de kleintjes. En wat dacht u van een partijtje Jeux de Boules met de hele familie op de speciaal aangelegde baan? Plezier verzekerd.
Daarnaast kunt u ook Boerengolf spelen op de 12 mooi aangelegde banen romdom het restaurant. Elke hole heeft zijn eigen thema en vertelt iets over de omgeving en het boerenleven uit verleden en het heden.
Een leuke activiteit om gezamelijk met uw vrienden of familie te spelen. En in het algemeen : de bungalows van Bungalowpark Bavelds Dennen beschikken allen over een terras aan de zonzijde. Met mooi weer is het dan ook goed toeven bij uw bungalow of bij de visvijver op het park.

Eten en drinken bij Bungalowpark Bavelds Dennen

In restaurant Fox, gelegen naast het park Bavelds Dennen, geniet u van een heerlijke maaltijd en een vriendelijke eigentijdse sfeer. Destijds is de eigenaar begonnen als restaurant op het vakantiepark.
Er worden in de open keuken à la minute verse (streek) gerechten geserveerd. Bij mooi weer geniet u op het prachtige loungeterras aan het water waar u kleine proeverijtjes kunt bestellen, die samen een diner vormen.

Of gaat u voor de uitgebreide brunch in het weekend. Ook is er de mogelijkheid voor een high tea en indien u dit wenst, wordt deze zelfs in uw eigen bungalow geserveerd. Tevens kunt u een ontvangst met tapas in uw bungalow regelen en zijn er barbecue mogelijkheden.

Uit eten met de kinderen? Dat is bij Fox geen probleem! Terwijl u in alle rust kunt genieten van een van de uitgebreide buffetten, spelen de kinderen in de binnenspeeltuin of buiten op de speelattributen.

Omgeving van vakantiepark Bavelds Dennen

 

Nationaal Landschap Noordoost-Twente

Deze film laat een uniek stukje Nederland zien. Een prachtige film die u meeneemt door een uniek landschap en het echte leven in dit gebied laat zien.

Vanaf park Bavelds Dennen zijn er genoeg mogelijkheden voor een heerlijk dagje uit. Breng een bezoek aan Nordhorn of Ootmarsum en laat u verrassen door de charme die deze plaatsen u bieden.
Twente Denekamp Sint Nicolaaskerk centrum
In Denekamp vindt u het Natura Docet, het oudste natuurhistorisch museum van Nederland. Dit museum stamt uit 1911 en is interessant voor jong en oud. Maak tijdens uw verblijf  ook eens een uitstapje naar het gezellige Oldenzaal. Bewonder hier de Sint-Plechelmusbasiliek , ga een middagje shoppen en strijk met mooi weer neer op een terrasje in het centrum.
Oldenzaal Plechelmusbasiliek, de heilige Plechelmus, een Ierse monnik uit de 8e eeuw,

kerk met als bijnaam “de Oude Grijze”.

de Kerken en het goede leven in Denekamp ?

Je zou het zomaar denken : in 1999 is de Ootmarsummer Bierbrouwerij Heupink & Co opgericht met als doel de oeroude biercultuur van en rond Ootmarsum nieuw leven in te blazen. Onder de ‘koningsnaam Othmar‘. Het bier kom ik graag proeven. Maar lees over Othmar onze pagina over Ootmarsum en de pagina over Konstanz en het eiland Werd.

Is het een dag minder mooi weer? Rij dan in anderhalf uur naar Movie Park Germany en beleef een leuke dag met het gezin in de spectaculaire attracties.

Met de kinderen op stap? Avonturenpark Hellendoorn bereikt u in een mum van tijd. Op een steenworp afstand van Vakantiepark Bavelds Dennen bevindt zich een overdekt familiezwembad, waar u naar hartelust kunt vertoeven.

Huis Singraven

 

Huis Singraven Havezathe en Watermolen

Waar het vakantiepark Bavelds Dennen aan de noordzij van Denekamp ligt, is Huis Singraven te vinden aan juist de zuidzij, buiten de kern, grenzend aan de Gemeente Losser en absoluut ( in mijn optiek ) een “must see”.

Hunenborg ten westen van Huis Singraven

Huis Singraven Denekamp
Boven Weerselo en Denekamp treft u het Kanaal Almelo – Nordhorn. West van Denekamp is de noordelijk stuk van Losser, en nog even verderop analoog de gemeente Weerselo, boven de buurtschap Volthe, naar het Kanaal gerekend, is er een brug over het kanaal te vinden even voorbij de Twelhoeve, met de naam Hunnebrug. Dan iets links na het passeren zou de Huneborg te zien moeten zijn ………
ware het niet, dat er enkel de beboste restanten van een hoofdburcht te zien is en een voorburcht die nauwelijks nog zichtbaar is. De rest is verzonken/verzakt/vergaan. Datering ca 1050. Een zogenaamde ringwal burcht in deels zandsteen en kalksteen. Is niet te verwachten dat dit bouwsel u binnenkort welkom zal heten. Geeft alleen aan, dat Denekamp niet een te missen plaats is, sterker, je moet Denekamp en omgeving gezien en ervaren hebben. En die ringburg, ach, niet eens een postcode. Dan Singraven … Ja toch ?

 1. vakantie huis of vakantiebungalow, camping etc in deze vakantie regio

  Vakantiehuizen in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
 2. vakantiebungalow boerderijvakantie in deze vakantie regio

  Be ne lux landen - Duitsland - Polen - Frankrijk - Spanje - Portugal -Zweden - Tsjechië - Kroatië - Oostenrijk - Hongarije - Curaçao etc.
 3. Bekijk hier de uitgebreide collectie Landal vakantie bungalows

  binnen en buiten Nederland.
 4. hotel of pension via Trivago in deze vakantie regio

  Vakantiehotels in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
~

Voor de meeste Nederland bezienswaardigheden hebben we wel een hoofd- en detailpagina’s.
Zoals dat ook geldt voor Nederland / Overijssel detailpagina’s en natuurlijk Ootmarsum.

En natuurlijk ook culinaire vakantie met landhuishotel en restaurant de Bloemenbeek en de locale info daarbij.

top pagina