Veluwe Elspeet Landgoed Stakenberg vakantiepark

Bungalow Vink op landgoed Stakenberg te Elspeet nabij Hotel Stakenberg
vakantie bestemming : Gelderland Elspeet Landgoed Stakenberg vakantiepark biedt onder meer een 6-persoons bungalow.
En dat kan omvatten : een vrijstaande bungalow waarin een woonkamer met zit- en eethoek, TV. en open keuken.
Qua sanitair een badkamer met douche, apart toilet.
Er zijn drie 2-persoons slaapkamers voorzien, waarbij de bedden beschikken over dekbedden. Er is standaard een kinderbedje aanwezig.
Er is een terras met tuinmeubilair.

Waar en hoe ligt bungalowpark Stakenberg

Het gezellige Bungalowpark Landgoed Stakenberg is mooi gelegen net buiten Elspeet op de Veluwe. Het park beschikt over een speeltuin, buiten-tennisbanen en een kinderboerderij.

Het park is een ideaal uitgangspunt voor het maken van wandel- of fietstochten of voor dagjes uit naar o.a. Harderwijk of Apeldoorn. De 4-, 6- of 8-persoons bungalows zijn vrijstaand, bieden veel privacy en zijn comfortabel ingericht. Het bungalow vakantiepark ligt nagenoeg naast Hotel Stakenberg, wat zo z’n voordelen kan hebben.


 1. vakantie huis of vakantiebungalow, camping etc in deze vakantie regio

  Vakantiehuizen in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
 2. vakantiebungalow boerderijvakantie in deze vakantie regio

  Be ne lux landen - Duitsland - Polen - Frankrijk - Spanje - Portugal -Zweden - Tsjechië - Kroatië - Oostenrijk - Hongarije - Curaçao etc.
 3. Bekijk hier de uitgebreide collectie Landal vakantie bungalows

  binnen en buiten Nederland.
 4. hotel of pension via Trivago in deze vakantie regio

  Vakantiehotels in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
~

Elspeet

Eigenlijk ligt Elspeet vrij dicht in de buurt van andere toeristenplaatsen, immers tussen Ermelo en Vaassen, iets er boven Nunspeet en Epe, iets er onder Putten – Uddel en Apeldoorn.

Noordwest van Elspeet vinden we de heuvel / berg de Stakenberg, 35.6 meter hoog, waar het bos over gaat in de Elspeetsche Heide overgaand in het Vierhouter Bosch , analoog daarnaast het Gortelsche Bosch.

Oost van Elspeet het Elspeeter Bosch, de Elspeeter struiken (..) en de Gemeente Epe.

Zuid en zuid-oost wat militair terrein, Uddel en de gemeente Apeldoorn. Het nivo loopt daar wel ernstig op, u bivakkeert daar op een hoogte van ca 50 a 55 tot incidenteel 72 meter hoogte in de struiken en het kroondomein.

De westkant van Elspeet omvat bijvoorbeeld de buurtschappen: de Grote Kolonie en de Kleine Kolonie. Voor geïnteresseerden in de historie van de Kolonie of Saksisch : Klonje deze website.

Omgeving en Landgoed Stakenberg

Zie ook onze detailpagina van Harderwijk over Harderwijk , het Verscholen Dorp , Dolfinarium, en Kasteel de Essenburgh.
Evenals onze detailpagina over Putten en bijvoorbeeld het kasteel Staverden, waar overigens Ermelo nog tussen ligt evenals wat militaire oefenterreinen. Noord van Kasteel Staverden ligt nog Leuvenum met Huis te Leuvenum privé bezit fam.Sandberg :
Huis te Leuvenum bij Elspeet

En van daaruit via de Oude Zwolse Weg noordoost komen we bij de heuvel “Stakenberg” met een riante hoogte van 35,6 meter. Is oost van het Leuvenumse Bosch, dan kunt u zich indenken dat het een gebied is van veel heide en nog veel meer bos. Want oost van die Stakenberg volgt nog veel meer Elspeetsche Heide om daarna nog weer over te gaan in het Vierhouter Bosch. En het Kroondomein Gortelsche Bos en dan zit u al in de gemeente Epe.

Zuidelijk van de Elspeetsche Heide is het Elspeeter Bosch en de Elspeeter Struiken, met wisselende hoogtes van ruim 40 meter, stijgend tot 78 meter bij de ‘Broodberg’ (..) Maar met het Landgoed Stakenberg aan de Stakenberg kruising met de Stakenbergweg,zit u dus met westelijk daarvan het Leuvenumse Bosch tot aan de Elspeetsche heide en tevens militair oefenterrein.

Zie ook de tips en trips van de Gelderland pagina.
Voor de meeste Nederland bezienswaardigheden hebben we wel een hoofd- en detailpagina’s.
Zoals dat ook geldt voor Veluwe / Gelderland detailpagina’s.

Omliggende vakantieparken :

Vakantiepark Rabbit Hill Nw. Milligen

Vakantiepark Landgoed Stakenberg

Vakantiepark De Paalberg Ermelo

top pagina

vakantie-trips.nl over Landgoed Stakenberg Elspeet Veluwe / Gelderland Nederland