Groenlo in de Achterhoek, daar vinden we ook Marveld Recreatie vakantiepark

Een vakantie bestemming :  Gelderland Marveld Recreatie biedt bijv. een 4-persoons bungalow Type BR50 =  Geschakelde bungalow. Woonkamer met zit-en eethoek, sfeerhaard, TV, radio en een CD-speler. Open keuken met een koffiezetapparaat, vaatwasmachine en een magnetron. Badkamer met wastafel, bruisbad met daarin de douche en toilet. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair.

Maar Marveld is ook een camping voor tenten, caravans en tussenvormen.

Kijk maar even wat er qua toerisme is :

Toeristische impressie van Groenlo

 

Ligging van Marveld Recreatie en de historie

Marveld Recreatie is een veelzijdig vakantiepark aan de rand van Groenlo in de Achterhoek. Een stukje Nederland rijk aan natuur en geschiedenis vlakbij de Duitse grens.
Aparthotel Havezate Marveld
In de oudheid – eind 16e eeuw – moet hier een kasteel(tje) hebben gestaan met de naam Slot Marveld. Het is niet meer, niet méér dan een tekening. En naar dit stukje historie is er nieuwbouw gepleegd, en actief onder de naam Aparthotel Havezate Marveld. 36 Appartementen dus in hotelvorm, plus 1 Torenkamer. Kunt u ook naar toe. Alleszins in moderne uitvoering.

Maar daarmee is tevens duidelijk, waar de naam Marveld vandaan komt.

Marveld

Korte documentaire door SBS6 over de camping en haar bijzondere gasten.

 

Faciliteiten van Marveld Recreatie

De kinderen komen tijd tekort op Marveld Recreatie. Uren spetteren in het subtropisch zwembad met waterglijbaan en bij mooi weer in het openlucht zwembad ( of trek een baantje in het wedstrijdbad ) , met voor de kleintjes een apart kinderbad. Tijdens de schoolvakanties worden er diverse activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Tennisliefhebbers leven zich uit op een van de tennisbanen. ‘s Avonds met hele gezin gezellig bowlen.

Tochten met de mountainbike en /of kano is een idee. Of neem deel aan een introductieles duiken. Tijdens de schoolvakanties is er een recreatieprogramma aanwezig voor jong en oud. Maar wilt u lekker ontspannen? Kom dan tot rust in de sauna of whirlpool.

Eten en drinken bij Marveld Recreatie.

In het restaurant van Marveld Recreatie kunt u terecht voor een heerlijke maaltijd of kies voor een pannenkoek in het pannenkoekenhuis.

Lekker zelf aan de slag? In de supermarkt van Marveld Recreatie kunt u terecht voor al uw boodschappen.

Groenlo in Gelderland

Omgeving van Marveld Recreatie.

Groenlo is vanouds een vestingstad en uw bezoek meer dan waard. En dat verleden laat hen niet los, nog immer wordt de Slag om Grolle ( Groenlo dus ) van 1627 ofwel tijdens de zogenaamde 80-jarige oorlog , herdacht.

Wat óók herdacht werd met pijn in de ziel, was het vertrek van de Grolsch Bierbrouwerij, gewoon lekker en onderscheidend bier uit Groenlo. ‘t is weg. Maar, Groenlo heeft ook veerkracht en dus is in 2018 er opnieuw een Brouwerij opgericht : Brouwersnös en dat moet je ter plekke proeven (..)

Marveld vakantiebungalow A75

Marveld Recreatie is een startpunt voor prachtige fiets- en wandelroutes door de Achterhoekse natuur. Een heerlijke bestemming waar u tijd tekort zult komen. Winterswijk ligt op ca 12 km zuidoost van Groenlo. Doetinchem ligt op ca 32 km west van Groenlo. En kijk vooral ook even in het Montferland, linksonder op bovenstaande plattegrond met Braamt en ‘s-Heerenberg. Evenals de centra : Almelo – Hengelo – Enschede.

Op iets grotere afstand vinden we Zutphen. En qua omgeving vind u ook het nodige op onze vakantie-trips webpagina over Lochem.
Marveld Recreatie vindt u bij de vakantie bungalow parken hieronder bij nummer 1.

 1. vakantie huis of vakantiebungalow, camping etc in deze vakantie regio

  Vakantiehuizen in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
 2. vakantiebungalow boerderijvakantie in deze vakantie regio

  Be ne lux landen - Duitsland - Polen - Frankrijk - Spanje - Portugal -Zweden - Tsjechië - Kroatië - Oostenrijk - Hongarije - Curaçao etc.
 3. Bekijk hier de uitgebreide collectie Landal vakantie bungalows

  binnen en buiten Nederland.
 4. hotel of pension via Trivago in deze vakantie regio

  Vakantiehotels in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
~

Voor de meeste Nederland bezienswaardigheden hebben we wel een hoofd- en detailpagina’s.
Zoals dat ook geldt voor Nederland / Gelderland detailpagina’s.

top pagina

vakantie-trips.nl over Marveld Recreatie Groenlo Nederland / Gelderland Nederland.