Het Hart van Drenthe bungalowpark bij Zwiggelte

Deze vakantie bestemming biedt bijvoorbeeld een  4/5-persoons bungalow A Plus Geschakelde bungalow.
En dat staat dan voor een woonkamer met zit- en eethoek, TV, radio en CD-speler. Vanzelfsprekend is er ook een open keuken met combi-magnetron, vaatwasser en wasmachine.
Daarnaast een badkamer met douche, wastafel en toilet.
En op de 1e verdieping : twee slaapkamers waarvan één slaapkamer voorzien is van twee 1-persoonsbedden en één slaapkamer voorzien van een stapelbed en een 1-persoonsbed.

Onmisbaar een

terras met tuinmeubilair.
Er is parkeergelegenheid bij de bungalow voor één auto.
De indeling van de bungalows kan onderling verschillen. In de bungalow is gratis WiFi aanwezig.
kaart van Zwiggelte

Ligging van Bungalowpark Het Hart van Drenthe bij Zwiggelte

Hogenboom Bungalowpark Het Hart van Drenthe is gelegen in het rustige plaatsje Zwiggelte, op nog geen 20 autominuten van Assen.
Het park ligt zeer centraal én in een groene omgeving. De geschakelde of vrijstaande bungalows bieden veel privacy.

HetHartVanDrenthe

 

Faciliteiten van Bungalowpark Het Hart van Drenthe in Zwiggelte

Bungalowpark Het Hart van Drenthe beschikt over een overdekt zwembad met kleuterbad.
Kinderen (4 t/m 12 jaar) worden in de schoolvakanties vermaakt door een recreatieteam.
Ieberenplas bij Zwiggelte : Besloten zwemplas aan de weg van Schoonloo naar Westerbork. Er is een zandstrand, picknickgelegenheid, toiletten en de kiosk is op zomerse dagen geopend.
Ook zijn er verschillende speel- en sportvelden en kunnen er (water)fietsen gehuurd worden. Verkoeling tijdens warme dagen? De zwemplassen de Ieberenplas en het Loomeer met recreatiestrand liggen op nog geen 10 km van het park.
Zwiggelte boerderijen

Eten en drinken in Zwiggelte bij Bungalowpark Het Hart van Drenthe

‘s Ochtends lekkere verse broodjes? Bungalowpark Het Hart van Drenthe heeft een broodjesservice, zodat u de dag heerlijk kunt beginnen.

Omgeving van Bungalowpark Het Hart van Drenthe

Talrijke fiets- of wandelroutes voeren u door de Nationale Parken De Mepperdennen en Het Drents Friese Woud in de omgeving van Bungalowpark Het Hart van Drenthe. Museumdorp Orvelte en het Dierenpark in Emmen zijn eveneens goed voor een gezellig uitje. Bijzonder om te bezoeken is Herinneringscentrum Westerbork. 

Herinneringscentrum Westerbork

Dit treft u aan in Hooghalen, vlak naast de Provinciale weg, aan de ene kant bij de rotonde het dorp, de andere kant – even het spoor over – rijdt u met een paar honderd meter ziet u het Herinneringscentrum. Let op : dit is niet het vroegere Kamp Westerbork, maar een museum achtig modern gebouw met aanliggend een terrein met wagon uit die tijd, een heel kort spoorlijntje met een stopblok, wat u ook ziet bij de televisie-herdenkingen.

Het echte Kamp Westerbork lag 2.8 km oostwaarts en is niet meer te bezoeken, vanwege de aanwezigheid van de radio-telescoop. Maar ook bij het Herinneringscentrum is een groot bosperceel om te wandelen en de indrukken te verwerken.

De telescoop en het Planetron van Dwingeloo ……… is helaas niet meer 🙁 .
Of u nu samen komt of met de hele familie; op Bungalowpark Het Hart van Drenthe vindt u genoeg mogelijkheden voor een veelzijdig verblijf.

Boomkroonpad

Bent u goed ter been ivm metalen draaitrappen om op niveau van de boomkronen te komen, is dit zeker een aanrader. Zo niet, beperk u dan tot datzelfde pad, maar dan op grondniveau, met nog veel meer grond om te wandelen, alleen die ervaring van op hoogte tussen de kronen lopen, lukt dan niet.

Overtreffende vorm : carrière als “slingeraap”

Iets verder aan de rand van het boomkroonpad – territorium : en dan net vóór de grens van het dorp Grolloo ( precies, dat dorp van voetbal – commentator Johan Derksen ) kunt u zich geheel vrijwillig bekwamen als slingeraap of in gewoon Nederlands » Klimmen bij Grolloo.

En denkt u, dit was het dan wel ? Er is hier zoveel te beleven, moet u gewoon zelf direct gaan ondernemen  ……. of alle andere pagina’s even lezen ….. een week geleden waren het slechts 440 pagina’s landelijk, wereldlijk, zie ook de rechter kolom. En iets dichterbij, zoek in het zoekvenster even op Ellert en Brammert, de Drentse reuzen.

Dit gaat ‘m worden :


 1. vakantie huis of vakantiebungalow, camping etc in deze vakantie regio

  Vakantiehuizen in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
 2. vakantiebungalow boerderijvakantie in deze vakantie regio

  Be ne lux landen - Duitsland - Polen - Frankrijk - Spanje - Portugal -Zweden - Tsjechië - Kroatië - Oostenrijk - Hongarije - Curaçao etc.
 3. Bekijk hier de uitgebreide collectie Landal vakantie bungalows

  binnen en buiten Nederland.
 4. hotel of pension via Trivago in deze vakantie regio

  Vakantiehotels in vele modellen, organisaties, prijsklasses.
~

Het meer bij Zwiggelte

Relevante pagina’s

Voor de meeste Nederland bezienswaardigheden hebben we wel een hoofd- en detailpagina’s.
Zoals dat ook geldt voor Drenthe / Drenthe detailpagina’s.

zuidwest Drenthe detailpagina’s: